Historie:
KBK1940 startede som en kegle og bowlingklub, men er med tiden blevet en ren bowling-klub, hvor vores hovedaktivitet ligger. Som det ses af vores klubnavn, har klubben eksisteret i mere end 70 år.

Klublivet:
KBK1940 er en klub, hvor det sociale klubliv er i højsædet. For KBK1940 er det vigtigt at nyde at komme til træning og kamp. Det skal være sjovt og hyggeligt, samtidig med vi gerne vil have resultater på banen. Vi er en mellemstor klub med lidt over 25 medlemmer, der omfatter spillere i alle aldre.

Træning:
Vi træner i Grøndals centret på torsdage fra kl. 19 til 21 – så kom i god tid, så vi kan fordele banerne. Er du nybegynder eller har du blot brug for lige instruktion, kan dette sagtens lade sig gøre. Hos KBK1940 bliver ingen overladt til sig selv. Hver første torsdag i måneden har vi en kort briefing, hvor diverse formænd har ordet, og kan berette om klub nyt , men også bemærkelses vise resultater, som kan spænde vidt og bredt. Men KBK1940 har også et klubmesterskab at spille om. Her kan alle klubmedlemmer deltage, hvor der spilles om både herre- og dame klubmesterskab. Hos KBK1940 er der rig mulighed at spille kampe, tilmelde sig stævner ect. Bowlingsæsonen starter første torsdag i August og løber til maj/juni. Hallen har sædvanligvis lukket i Juli.

Afslutningsfest:
For at ønske hinanden tak for en god sæson, og ønske en god sommerferie afholder KBK1940 også en afslutningsfest for sine medlemmer.

Kontaktpersoner:
Har du fået lyst til at prøve at spille bowling i klub, skal du være velkommen i KBK1940. Du kan kontakte klubbens formand telefon, skrive til os på vores mailadrese eller blot møde op i hallen på vores træningsaften.

Formand:
Linda tlf : 32 533 975

Vel mødt hos KBK1940